Friday, April 11, 2008

assalamualaikum...

Berbekalkan semangat kekuatan yang ada dan dorongan sahabat2 didalam umno. Saya mengambil tanggungjawab ini akan cuba dan terus mengubah ketidak tentuan yang ada dalam kepimpinan UMNO sekarang ini khususnya di bahagian Rembau.
Khairy Jamalludin seorang yang saya hormati sebelum ini, juga kami dari grassroot amat berharap kepada kepimpinan beliau. Tetapi saya amat sedih dan terkilan setelah teguran yang kami cuba sampaikan sejak tahun 2006 lagi dipandang sepi oleh beliau malahan kami dipandang sebagai penderhaka dan musuh kepada beliau. sejak itu kumpulan kami dianggap tak diperlukan lagi. berbagai tuduhan dan tohmahan dilemparkan kepada kami, sedangkan teguran dan kritikan yang kami buat itu untuk kebaikan dan kepentingan perpaduan dalam parti.

Saya amat berharap sokongan dari rakan2 perjuangan yang inginkan perubahan didalam UMNO pemuda khususnya. Tugas yang saya dan sahabat lakukan ini bukan satu kerja mudah.
Saya berpendapat cuma UMNO sendiri yang boleh mengubah hala tuju Politik UMNO. Kekalahan di banyak kawasan UMNO di pru 12 yang lepas mengajar kita erti politik dan perjuangan yang bagaimana kah yang di inginkan oleh ramai orang dan juga warga parti sendiri.
justeru itu kami WARGA PEMUDA REMBAU perlukan satu titik tolak perubahan.

Terima Kasih sokongan dari sahabat2.
Sama-samalah kita berdoa dan restu supaya pembaharuan dapat di lakukan.

terima kasih

Wednesday, April 9, 2008

PEMUDA REMBAU

Kegagalan pimpinan k.j. dalam menangani isu2 pemuda rembau. beliau gagal mendengar rintihan akar umbi lebih mementingkan kedudukan beliau dari mendengar keluhan 2 pemuda2 rembau amnya. mereka yang menegur beliau di anggap musuh sedangkan yang ditegur itu untuk kebaikan

dengan itu kami warga pemuda rembau menolak khairy jamaludin dari menjadi pemimpin kami